lördag 11 februari 2012

Förbereder en dag på Dumme mosse

I dag blir det en tur till Dumme mosse med fina vänner. Varm choklad, te, kaffe, några hembakta havrekakor och korv med bröd är nedpackat så att vi får lite mat i magen. Förhoppningsvis så kan jag mobilblogga och dessutom ska kameran med så jag borde kunna bjuda på lite fina vinterbilder framöver!

Ha en bra dag!
kram Annika

9 kommentarer:

  1. Åh så härligt det låter! :)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Hoppas du haft en riktigt lyckad dag så vi får se massor av fina foton senare. Vi har varit ute med skotern i riktigt trolska å fina vintermiljler, men gissa vem som glömde kameran hemma!?!? Så klantigt :-/ KRAM KRAM

    SvaraRadera
  3. Jag hade faktiskt med mig kameran och ett extra plus är att jag använde den! Ska redigera lite bilder och så kommer ett inlägg så småningom.
    kram Annika

    SvaraRadera
  4. Hej vännen!
    Ska bli kul att se korten. Själv tog jag inte så många och hade bara mobilen. Var ju lite, bara lite kallt utan vantarna ;)
    KRAMAR J

    SvaraRadera
  5. Dummer mosse kanske vore något för oss i helgen... är det barnvänligt så här års?

    Kram Theresia

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi hade med oss 4 barn, så jag tycker att det är barnvänligt. Vi tar bilen till södra parkeringen och så går vi på den gamla banvallen bort till grillplatsen. Går utmärkt att dra barnen på en pulka om man vill.
      Kram

      Radera
  6. Åh så skoj med ett litet livstecken, jag har allt undrat vad du varit sysselsatt med elelr om du legat sjuk som så många andra, tackar å tar med mig ditt boktips, ska definitivt ta mig an dessa böcker! KRAM <3

    SvaraRadera
  7. Hej! Digitalscrapping är superkul och det blir så fina fotoböcker också. Kolla på www.designerdigitalst.com
    där vet jag att man kan lära sig massor. Sedan kan man kolla jessicasprague.com och catscrap.com
    Det är bra sidor att börja kolla och det finns forum också. Du kan fråga mig också om du vill! :) Är inte världsmästare på att förklara kanske ;)
    KRAM o lycka till

    SvaraRadera
  8. Såg att tangentbordet bråkade i förra svaret
    designerdigitlas.com ska det vara ;)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...