onsdag 30 maj 2012

En stjärna är född

I går hade jag en sjukt lång dag på jobbet, tur att dessa riktiga långpass inte inträffar så ofta. Var hemma strax innan 22 och då är det skönt med sovmorgon idag. Nu har jag fått i mig min morgonsmoothie och nu är det strax dags att ta bussen till jobbet igen.

En av mina favoritfärgkombosar för tillfället är gult och rosa, jag blir på gott humör av den. I dag tänkte jag bjuda på ett kort till en liten nyfödd stjärna.

 

Önskar er alla en riktigt bra dag!
kram Annika

6 kommentarer:

  1. Så sött kort, stämpeln var så gullig =)

    Ja, hur mycket man tycker om sitt jobb så tar det för mycket av ens tid. Tänk om man kunde suttit och scrappat alla de timmar man ägnar åt jobbet !!!
    kram iffa

    SvaraRadera
  2. Vilket ljuvligt kort. Gillar också gult och rosa ihop. Så fint! Stämplen är också så söt. Ha en bra helg!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Så gulligt! Är det till salu köper jag gärna det tillsammans med dopkortet + ytterligare några. Fick inbjudan till dopet i dag, det är den 17 juni, så till dess behöver jag kortet om det går bra?
    Önskar dig en mysig kväll å en fin helg! <3 KRAM

    SvaraRadera
  4. Underbart kort! Håller med dig angående denna färgkombo, den är verkligen super.
    Gällande min fina studentren (tack för goa ord)så kommer den från Stämpelgården som ju inte finns längre och jag vet faktiskt inte var man kan få tag på den. Skulle tro att det är att hålla utkik på säljsidor på fb, Tradera osv....sorry! :)
    Kram o go helg!

    SvaraRadera
  5. Vilket sött babykort!! och vilken härlig ordning och reda du har bland stämplarna. Gillar även din bokhög lite längre ned,ska göra en beställning till Adlibris inför sommaren... (hinner dessvärre inte läsa alls så mkt som jag planerar... pysslet konkurrerar om tiden..)

    SvaraRadera
  6. Vilka alldeles underbart fina kort du gör! Jag såg dem hos Therese Sockenvägens söta och hittade hit :)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...