måndag 24 oktober 2011

Att räkna steg

På jobbet ska vi vara med i Korpens stegräknartävling och vi har fått varsin stegräknare. I mitt lag ingår min avdelning och det är roligt för då kan vi peppa varandra. Tävlingen började idag och håller på till 20:e november så nu hoppas jag bli peppad att komma ut och röra på mig mer.

Jag vet av erfarenhet att det varierar ganska mycket på hur många steg jag går varje dag, men nu hoppas jag kunna hålla en jämnhög nivå. I dag blev det 11251 steg och det får jag vara nöjd med!

Eftersom jag slutade tidigt idag hann jag med en lite promenad när jag kom hem och så en till ikväll tillsammans med sambon. Det är så skön luft ute och jag tycker det är extra mysigt att promenera när det är mörkt. Nu sitter jag i TV soffan och surfar, sambon ser på SOS västkust och jag njuter av värmen från kaminen. Snart ska jag lägga mig på spikmattan och se på CSI NY.

Tidigare idag fick jag meddelande om att min telefon är på väg, tjoho!

Imorgon är det dags för terminens första utvecklinggsamtal, ska totalt ha 7 stycken den här och nästa vecka. Arbetsdagarna blir lite extra långa, men det är alltid skönt att klara av dem innan det börjar bli dags för jul och luciaförberedelser. Nästa vecka är det höstlov här i Jönköping och jag är ledig på fredagen, det ska bli superskönt med en långhelg.
 
Må gott ni fina bloggläsare!
kram Annika

4 kommentarer:

 1. Kul med stegräknare!

  Kör också igång med utv.samtal snart (efter lovet), dock har jag 20 samtal att avverka...

  SvaraRadera
 2. Kul med räknare. Jag skulle behöva använda min som pepp tror jag. Nu ligger den gömd i en låda, å där gör den ju ingen nytta ;)
  kram

  SvaraRadera
 3. Nu har jag äntligen hittat hit också, så fint du har fått det. Jag har ändrat bokmärket och tänkte ta ett kik om jag kan hitta dig på fb också. :) Kram!

  SvaraRadera
 4. Hallojs!
  11000 steg är ju jättebra! Eftersom jag räknat steg själv vet jag hur lång tid det tar att få ihop till 11000. Lycka till! =)

  Kramar! Catta

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...