söndag 23 oktober 2011

Vart tar tiden vägen?!

Så var helgen till ända och ytterligare en vecka att lägga till handlingarna. Jag förstår inte vart tiden tar vägen, det var ju alldeles nyss som semestern tog slut. Veckorna rinner förbi i ett rasande tempo och helgerna ännu fortare, tänk att det bara är 61 dagar kvar till julafton.

I fredags blev det en lugn och skön kväll med hemgjord pizza, TV-tittande och surf på datorn. Somnade tidigt, fast dock inte i soffan. Sambon säger att det är en sensation!

I går hade jag tänkt att ha den där sovmorgonen jag längtat efter hela veckan, men naturligtvis vaknade jag tidigt. Smög upp och tände i kaminen, tog med mig datorn och la mig i soffan. När sambon vaknade åkte hann och köpte nybakt bröd till frukost och den njöt vi av i gillestugan där elden sprakade som bäst i kaminen. Kan säga att det är verkligen vardagslyx. Framåt förmiddagen blev det en tur till A6, det stora köpcentret i stan.

Där förlängde vi våra mobilabonnemang och i veckan ska det landa en ny kompis i min brevlåda, en HTC sensation. Så med en smartphone hoppas jag kunna komma igång med bloggandet mer igen och även bjuda på mer foton. Jag hann även med en promenad, lite pyssel och fix med stegräknaren inför stegräknartävlingen på jobbet som drar igång imorgon. Sambon stod som vanligt för matlagningen och vi njöt av goda plankor med hemgjord beasås.

Så var det söndag. Ingen sovmorgon idag heller, jag fattar inte varför jag inte kan sova när jag väl får! Nybakt bröd till frukost även i dag och mys framför kaminen. Sedan packade jag inför en liten pysselträff hos en av mina arbetskamrater. Inte blev det mycket färdigt pyssel, men en del halvfärdiga alster blev det och lite färglagda motiv. Det var kul att träffas, umgås, pyssla lite och njuta av god mat och fantastisk efterrätt! Nu har jag packat upp och väntar på att True talent ska börja och Patrick ska komma ner med grönsaksstavar, nachos och dip.

Ha det gott!
kram Annika

1 kommentar:

  1. Åhh så mysig din/er helg låter. Nästan så jag vill packa en västa och komma och våldgästa er gillestuga för mys, pyssel å god mat ;-D KRAM!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...