söndag 15 januari 2012

Acceptera och respektera, det är frågan...

Hur kommer det sig att helgerna går alldeles för fort? Knappt hinner man känna att det är fredag eftermiddag förrän söndag eftermiddag är här.

I fredags var vi hos svärföräldrarna och fikade efter jobbet, vi hade köpt med oss semlor och det var mysigt. Tyvärr hade min svärmor ont i hjärtat så det var lite med hjärtat i halsgropen som vi väntade på att det skulle ge med sig när hon tagit sin medicin. Som tur var lugnade det ner sig, men hon var väldigt skakig efteråt och det måste jag erkänna att även jag var.

I går blev det en slapp dag då jag kollade på skidor och skidskytte på TV. Framåt kvällen tog vi en långpromenad och det var riktigt skönt att komma ut och luften var riktigt frisk.

Planen för dagen var att pyssla framför vinterstudion för att se på skidor och även på skidskyttet. Tyvärr så halkade jag i trappan så jag kom av mig med pysslandet helt. Jag hade tur, slog i vänster arm som värker som bara den, men jag klarade svanskotan. Dessutom så klarade sig både kameran och korten jag höll i handen!

Jag läste ett blogginlägg tidigare idag om respekt och acceptans. Jag har funderat över det här många gånger, acceptans och respekt för andras åsikter. Visst är det viktigt att acceptera att vi är olika och har olika åsikter och att vi visar våra medmänniskor respekt. Däremot så funderar jag på om det gäller fördömande åsikter, jag är tveksam!

Idag avslutar jag med att visa ytterligare ett grattiskort. Motivet är färglagt med distresser.

5 kommentarer:

 1. Wow så snyggt!!! Ja vart tar helgerna vägen? Det är frågan. Här har det också blivit skidor på tv men lite pyssel har jag hunnit med. Ha en fin söndag!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Otäckt med fallet, tur att det ändå gick så bra! Hoppas det onda går över snart. Som alltid är ditt kort alldeles underbart. Söt stämpel och fantastisk färgläggning!

  SvaraRadera
 3. Så många fina kort jag nu haft nöjet att "se i kapp! *ler* tur din svärmors hjärta lugnade ner sig, förstår att det måste varit otäckt. Och så gott med semlor, måste kanske baka till helgen... Många kramar!!!

  SvaraRadera
 4. Ännu ett toppenkort, ursnyggt!
  Hoppas armen känns ok och att svärmor hämtat sig ordentligt - läskigt.
  KRAM!

  SvaraRadera
 5. Åhh vilka fina kort du har gjort!!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...