söndag 5 februari 2012

Prickig alla hjärtans kram!

Vintervädret håller i sig och det är vitt överallt och temperaturen håller sig en bra bit under nollan, nu på morgonen var det -16 grader. Jag väljer att hålla mig inomhus, men kanske kan jag få med mig mannen ut på en vinterpromenad senare idag. Har sett så många vackra foton på snön så jag tänkte testa och se om jag lyckas fånga det med min kamera.
 
Jag tänkte visa ytterligare ett alla hjärtans kort gjort för PaperMaze. Tokig i prickar som jag är så jublade jag när jag fick hem några av de nya fina papperen från PaperMaze. Papperen är så fina i sig så jag valde att låta dem stå i centrum på detta kort.


För att få en extra detaljer har jag stansat ut små hjärtan i nedre delen på varje papper. De ligger nu och väntar på att bli använda på något nytt kort. Det svarta hjärtat är fastsatt med 3d kuddar.

Avslutningsvis valde jag att endast färga in en del av stämpeln Kram på dig för att förstärka den enkla och stilrena layouten.

Här kan ni kolla in alla färgerna på de prickiga papperen i serien Dottie collection.

Ha en bra dag!
kram Annika

6 kommentarer:

 1. Snyggt; sådär lite lagom "annorlunda"!

  SvaraRadera
 2. Verkligen coolt!! Gillar att det inte är så "nuttigt" Om du förstår vad jag menar! :)
  kramizz

  SvaraRadera
 3. Härligt med shopping och lunch på stan, och jag undrar just om det blev en promenad i dag så vi får se lite vackar foton?! Ditt kort var i vart fall vackert! KRAM

  SvaraRadera
 4. Superfint kort, visst är det bra med hjärtstansar! :-)

  Kram på dig!

  SvaraRadera
 5. Oh vilka fina alla <3 dags kort du gjort!! Enkla i bästa Lina stil!!! Hoppas allt e bra? KRAM Lina Mrak

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...