lördag 17 mars 2012

2011 års julklapp - Jill Johnson

Känner att jag inte ger bloggen den tid och uppmärksamhet den förtjänar, vi får se hur det blir framöver. Är i alla fall på benen och har jobbat hela veckan, känns nästan som en bedrift med tanke på att de två tidigare veckorna jobbade jag bara totalt 3 dagar.

Min käre make har en stor idol, Jill Johnson och i julklapp fick han biljetter till hennes konsert här i Jönköping och igår var det äntligen dags. Jag tycker det är fantastiskt att hon står i entrén och välkomnar alla konsertbesökare. Hon tar sig tid att prata lite, ta kort tillsammans med besökarna som vill och så har hon ett fantastiskt leende att bjuda på. Detta gör att man verkligen känner sig välkommen!

Konserten var helt makalöst bra, hon berättar med sådan inlevelse vad låtarna handlar om och det känns så intimt på något vis.



Efter konserten så stod hon och sålde skivor och T-shirts, men mitt sällskap försvann snabbt och tyckte säkert att jag var lite pinsam. MEN har man kamera i telefonen så klart man måste försöka få en bild, kanske inte den absolut bästa bilden (vi var ju några som samtidigt ville få hennes uppmärksamhet) men jag är nöjd. Allra helst hade jag velat ta en på henne och maken, men han tycker det är så pinsamt.

Så i dag så spelas hennes senaste skiva Flirting with disaster på Spotify lite högre än normalt här hemma!

Ha en riktigt bra lördag!
kram Annika

4 kommentarer:

  1. Men vilken härlig present! Kan tänka mig att den var populär. Och va härligt att hon stod och välkomnade. Dett gör det lite extra speciellt. Kram

    SvaraRadera
  2. Å det lät väldigt kul, han var lyckligt lottad och Du!
    Jag försökte få biljetter till en annan svensk artist i jönköping men det fanns bara rullstolsplatser kvar... får väl bryta benet för att komma in.... eller nej.

    Du fick ju en bild ivargefall!
    Kram Theresia.

    SvaraRadera
  3. Vilken underbar present! Förstår att den var uppskattad <3 Å ja dessa sjukor, förra veckan jobbade jag en och en halv dag pga vab å nu har bogge feber igen, så det går runt, bogge, luran å så bogge igen. Dock ingen hög feber, men nog för att vara hemma å vila i morgon :-/ KRAM

    SvaraRadera
  4. Ja, hen debatten i sig är viktig då det lyfte könsdebatten och de värderingar som samhället måste jobba med på olika sätt, har läst dina inlägg om hur ni jobbar på förskolan med detta med behållning då jag tidigare undervisat på temat genus och hur kön skapas av oss föräldra på både medvetna och omedvetna sätt...
    Hoppas allt är bra med dig <3 KRAM

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...