lördag 31 mars 2012

Lite om mycket och ett dopkort

Tiden verkligen flyger förbi, veckorna går i ett rasande tempo och helgerna ännu fortare! Det har varit mycket på jobbet nu en tid och jag hoppas att det lugnar ner sig lite framöver, känner att jag behöver ha lite mer lugn och ro omkring mig för att må bra.

Det är så skönt att våren har kommit, även om den i dag tog en paus för snöfall. Jag är så oerhört beroende av solljuset och får så mycket mer energi då. Sedan jag var sjuk i två omgångar på kort tid har jag inte riktigt kommit igång ordentligt, går fortfarande runt och känner mig hängig och trött. Får hoppas att det vänder snart!

I torsdags träffade jag fina tjejligan för att planera vår tripp i mitten på april, det bli förmodligen en tur till Göteborg med hotellövernattning och jag ser fram emot det riktigt mycket. Är så glad att de finns!

I går var det återigen en omgång med musik/film/TV quiz på Karlssons med maken, pappa, bröderna, svägerskan och en av mina fina kusiner. Det gick bra mycket bättre än det kändes då det var en riktigt svår omgång. Delad första plats blev det, men tyvärr var vi ett par år för långt bort på utslagsfrågan. Efteråt var vi på restaurangen En italienare och en grek och åt middag, vi passade på att göra åt presentkorten vi fick i julklapp.

I morse pysslade jag ihop ett dopkort till min lillebror som skulle på dop idag. Han ringde igår och undrade om jag kunde fixa det och det klart att jag kunde. Motivet kommer från Pollycraft och jag har använt min nya favvo färgkombo som är rosa och gult!


Ikväll ska maken i väg och jobba som ordningsvakt och jag tror att jag kryper upp i soffan och läser en bra bok. Passa på att komma tillbaka i morgon, då bjuder jag på ett boktips.

Jag önskar er alla en härlig lördagkväll!
kram Annika

1 kommentar:

  1. Detta var otroligt gulligt, och härliga milda färger. Ha en skön kväll Annika
    *kram*

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...