söndag 20 maj 2012

Långledigheten till ända

Tänk vad fort tiden går när man är ledig. Känns som att det var onsdag nyss och vi hade 4 lediga dagar att se fram emot.

Vi har haft det riktigt skönt och hunnit med att umgås med vänner, slappa och så har jag även fått ett par nya fräknar i solskenet. Jag har även pysslat en hel del och då har maken grejat med trädgårdslandet och växthuset.

I samband med att våren gör entré så får jag problem med min pollenallergi. Medicinen gör verkan till viss del, men jag blir så trött. Fast jag står hellre ut med att vara trött än att lida av rinnande näsa och torra, kliande och svidande ögon. Våren är ändå en underbar årstid, gillar alla krispiga gröna färger som numera syns överallt!

Det här är en helt oredigerad bild som togs i Gränna för ett par veckor sedan.

Nu tackar jag för mig och går och lägger mig på spikmattan! Hoppas att kunna pyssla lite mer i veckan så att jag har något att visa er, det jag än så länge har gjort är beställningskort och andra alster som skall bloggas på annat håll först.

Må gott!
kram Annika

4 kommentarer:

 1. Ja denna ledighet tog snabbt slut, å inte hann vi njutsa som vi tänkt pga väder å förkylningar, men bara att bliacka frammåt!!! Solen hörs vara på väg... KRAM!

  SvaraRadera
 2. Härlig ledighet tenderar alltid att gå för fort. Så synd att du ska behöva dras med pollenallergi denna tid när allt är så vackert. Hoppas att pollenen försvinner fort och du får bli pigg igen :)

  Jag önskar dig en strålande dag!
  Kram Sofia

  SvaraRadera
 3. Ja att rensa vinden bär sannerligen med sig dubbla känslor, jag vet att jag kommer att sitta där å skratta, le, gråta, minnas osv. Är en sådan person som lägger in mycket minnen me prylar och värdesätter därför ärvda saker och gåvor som är gjorda, sådant kan jag aldrig göra mig av med... Här lyser nu äntligen solen, underbart! (i morse hade vi dock frost!) KRAM

  SvaraRadera
 4. Härligt med lite långledighet!
  Min son har fått pollenallergi och får ta medicin var och varannan dag =( Trodde att han skulle klara sig men nejnej...Huvvaligen för pollen!

  Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...