fredag 4 maj 2012

Några nya alster

Tänka sig att nu har jag lite pyssel att visa upp igen! Som jag skrev i ett tidigare inlägg så har vi gjort en nystart i PaperMazebloggen. Varannan torsdag är det min inspirationsdag och förutom inspiratörernas olika dagar så har vi även månadens utmaning och fokus på stämpel och layout. Känns härligt att vara igång igen!

Först så tänkte jag visa ett kort jag gjort till månadens utmaning vilket denna gång är en skiss. Klicka här för att se skissen, de andra inspiratörernas tolkningar och läsa om hur du är med och tävlar  för det klart att du ska vara med!


I torsdags var min första inspirationsdag och då valde jag att göra kort som går snabbt att göra, men som jag ändå gillar skarpt. Här kan du läsa lite mer om mina kort och vad jag använt för stämplar.


Jag önskar er alla en riktigt trevlig helg! Själv hoppas jag på fint väder att sitta ute och läsa i och kanske en och annan stund i pysselrummet då maken jobbar som ordningsvakt både i kväll och imorgon.
kram Annika

6 kommentarer:

 1. Vilka fina kort, gillar text stämplarna väldigt mycket.
  Böckerna av S.Sarenbrant var så där. Inget jag rekommenderar jättemycket.
  Kram Theresia

  SvaraRadera
 2. Jag säger det igen......FANTASTISKT fina kort. Kram Cathrin

  SvaraRadera
 3. Så fina, jag gillar enkelheten i de nedersta!!! Här har vi snart 2 dm nysnö, men jag ska inte klaga utan anamma din isntällning ett par inlägg nedan och njuta av stunden här å nu trots snö ;-D KRAM <3

  SvaraRadera
 4. Underbart läckta kort!
  Tokgillar!
  Kram Nilla

  SvaraRadera
 5. Vilka fina kort, gillar verkligen textstämplarna!

  SvaraRadera
 6. Nämen åååh!! Vilka superfina inspirationskort du gjort gumman!
  Blev lite extra kär i hjärtekorten med texterna! Urfina! :D

  Hoppas allt är bra med dej annars vännen.
  Många kramar Petra

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...