torsdag 28 juni 2012

Sommar i dubbel bemärkelse

Sommar och speciellt semester är starkt förknippat med två saker för mig. Det är att läsa en bra bok och att lyssna på Sommar i P1.

Jag gillar att få höra om andra människors livsöden, det ger mig lite perspektiv på saker och ting. Nu tänkte jag visa upp de alster jag gjorde häromdagen när jag lyssnade på Anja Pärson.


Som ni ser så blev det tre bokmärken. Det är ett perfekt pyssel för att använda några av alla de spillbitar man har liggandes. Alla de mönstrade papper jag använt kommer från PaperMaze och det är såå härliga färger, vill ni veta vilka papper jag använt så kika in i PaperMazebloggen. Bakom bokmärkena skymtar några av de pocketböcker jag laddat upp med inför sommaren! Jag tycker dessutom att en pocketbok och ett fint bokmärke är en perfekt present.


Här är en liten detaljbild. Jag gillar inte när det sticker upp en massa saker på bokmärkena eftersom det då är lätt att boken skadas. Fjärilarna är dock fastsatta så att man lätt kan vika upp vingarna lite och få 3D effekt, det blir snyggare så, men när du stoppar det i boken så viks de tillbaka.

Denna veckan har jag varit hemma från jobbet, mådde inte alls bra natten mellan söndag och måndag. Hade jätteont i magen och sov nästan ingenting. Insåg ganska snabbt att det var en reaktion på all stress som varit. Nu när allt lugnat sig och jag var långledig över midsommar så kom reaktionen som jag så här i efterhand faktiskt har väntat på. Mitt mående går upp och ner, vissa stunder mår jag hur bra som helst, andra är jag ledsen eller arg. Idag känns det som en bra dag, solen skiner och jag ska gå ut och sätta mig och läsa med en god kopp te.

Önskar er alla en härlig dag!
kram Annika

4 kommentarer:

 1. Håller med dig, en perfekt present!
  Härliga sommarbokmärken du skapat, en riktig färgklick =)
  Usch, då det var ju inget vidare med magen. Elände har en tendens att sätta sig just där,hoppas du får må bättre nu!
  Trevlig helg på dig!

  SvaraRadera
 2. Så fina bokmärken du gjort. Sommriga och "glada". Och vilken hög med böcker. Många timmars mys. Hoppas magen mår bättre nu och en stor kram till dig.

  SvaraRadera
 3. Halloj där. Longtime no see.
  Nu så tror jag att jag är tillbaka igenom och kommer dyka upp här bra mycket oftare än senaste året typ inte alls :)
  Härligt glada bokmärken som du gjort.

  Hoppas att du mår bättre nu.
  Kram J

  SvaraRadera
 4. Vilka jättefina bokmärken du gjort! Sommartider är läsartider, i alla fall för mig:)

  Såg att du ska ta bloggpaus - hoppas du snart är tillbaka. Ska njuta av dina underbara instagrambilder under tiden!

  Stor kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...