fredag 6 juli 2012

Storytel

Via Buzzador har jag fått förmånen att testa Storytel, en tjänst där jag kan lyssna på ljudböcker via mobilen eller datorn. Böckerna streamas och sparas därför inte varken i telefonen eller datorn. Det ska finnas runt 2500 olika titlar så det borde innebära att det finns något för alla.

Jag har inga bra erfarenheter av ljudböcker tidigare, inte för att det är något fel på det utan snarare på mig. Mina tankar vandrar så lätt iväg och jag inser efter en stund att jag inte lyssnat. Nu ska jag göra ett nytt försök och jag återkommer med en recension av tjänsten och av hur mitt lyssnande gått.

Förutom att jag fått förmånen att testa tjänsten i 30 dagar så kan jag även bjuda mina vänner att lyssna på en bok helt utan förpliktelser. Dock behöver jag era mailadresser för att kunna skicka en inbjudan. Så lämna en kommentar här med din mailadress, maila den till mig på annikakortogott@gmail.com eller meddela mig den på annat valfritt sätt så kommer en inbjudan till dig.

Det här passar ju bra så här på min första lediga dag, semestern tjuvstartas idag med en extra ledig dag då vi hade så få barn på jobbet.

Ha en bra dag!
kram Annika


1 kommentar:

  1. Det ska bli spännande att höra sen vad du tyckte om denna tjänst :)

    Jag läser väldigt väldigt sällan böcker och att lyssna på dom är ännu jobbigare tycker jag, mest för att jag oftast retar mig på rösterna.

    Hoppas att du har det super härligt.
    Kram Gurkiss

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...