söndag 12 januari 2014

Ett livstecken ifrån mig

Vet inte hur många som kikar in här längre, men jag vet att ni är ett par stycken i alla fall och att ni har efterlyst mig och mina inlägg.

Året som gått sedan det senaste inlägget har varit tufft och det tog väldigt lång tid att landa efter svärföräldrarnas bortgång.

 

 Vet faktiskt inte om vi riktigt landat än! Vi har haft en lång väg att gå och jag tror att det är en bit kvar.Tuffast är det när allt är över och vardagen förväntas ta vid, när man själv (och alla andra) tror att man hittat fotfästet för att lika snabbt tappa det igen, att själv bli förvånad när tårarna rinner och man inte förstår meningen med allt som hänt. Många gånger tänker man att tårarna aldrig kommer att ta slut, man kommer aldrig att komma ur sorgen, men det gör man även om det tar tid. Sorgen går över i saknad och det är inte utan att jag är glad för alla fina och roliga minnen jag har.

Julen har varit oerhört tuff, det är som att allt blir extra påtagligt vid högtider. Det är tid vi har spenderat med familjen och då känns det tomt utan mamma och svärföräldrarna. Nu låter det som att det bara varit ett tufft år, men det har också varit många roliga stunder. Min mamma sa alltid att "i svåra stunder behöver man roligheter desto mer" och det är så sant!

Vi har förmånen att ha två små monster, eller små och små, de börjar bli stora nu mina underbara brorsbarn. Freja är 7,5 och Irma 5. Det första kortet är en av alla mina favoriter på oss tre!


Julen blev lite märklig, hade inte inspiration som vi brukar, men en del fix hann vi ändå med. Här kommer några bilder från julfixandet.

En del pyssel blev det, gjorde massor med ljus och tändsticksaskar som jag sålde, en hel hög med julkort som jag skickade...

 

 Det blev lite pyntat, en del julgodis gjort, jag njöt av min tekalender...

Jag och några pysselvänner hade en adventspaketsswap där vi skickade paket till de fyra söndagarna i advent och bland annat fick jag dessa söta änglar.

 

Det skapades en ny tradition för hela familjen Ståhl och en Andersson innan jul, vi gjorde julkorv!Vill avsluta med att visa några bilder från när jag och Patrick var på en underbar julmarknad i Huseby.
 

Ni ser säkert att de flesta bilder är från instagram och om ni vill följa mig där heter jag annikakortogott.

Må gott ni fina som läser det här!
Ska göra ett försök att hålla lite liv i bloggen i alla fall.
kram Annika

3 kommentarer:

  1. Heeeeeej! Där är du ju:-) Ja livet är tufft men måste gå vidare.....vi får leva på underbara minnen av dem som lämnat oss och kämpa på tillsammans......gillar din Mammas kommentar om roligheter i svåra stunder.....stämmer så himla väl och man får skratta fast man är ledsen. härliga bilder du bjussar på. Kram till dej....Cathrin

    SvaraRadera
  2. Hej.... jag har saknat dig.....du är ju en av de första jag hitta när jag börja blogga. Förstår att ni har haft det svårt....livet måste ändå gå vidare ..och det gör det. Din mammas ord ska jag till mig....mycket kloka ...Kram Inga

    SvaraRadera
  3. Trevligt med uppdatering <3 Å vilka fina glasögon du har, de klär dig!!! Dessutom bra att veta att du har en kamera i samma serie som du ännu är nöjd med, bådar gott! :-D KRAM

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...