söndag 31 maj 2015

Firat 40-årsdagen lite i förväg

Det är ju helt galet att jag snart ska fylla 40! Vet inte riktigt vad som hände, jag var ju nyss 25. Tiden går fort när man har roligt sägs det ju. Även om det fortfarande är lite mer än två veckor kvar till den stora dagen har firandet redan börjat.

Patrick har sagt ett tag att jag ska vara redo klockan 8 för en hemlig utflykt. Hade helt glömt bort att Patrick hade planer med min pappa, de skulle på STCC och det stod inte ett ord om det i min kalender. Så jag var helt övertygad om att det var Patrick och jag som skulle hitta på något. Tyckte det var lite konstigt att han var så bra på att hålla allt hemligt eftersom han normalt är väldigt dålig på att inte avslöja något. Så jag började fundera på om vi skulle göra något tillsammans med några andra.

Vid 8.00 dök de här tre pinglorna upp för att ta med mig på roligheter. Det hade jag inte alls förväntat mig, men det lovade verkligen gott!


Dagen började med paketöppning och bubbel. Fick även det här hjälpmedlet som var pyntat så fint. Lite nödproviant, gott te och ett överfallslarm ingick för säkerhets skull. Den fina presenten jag fick visar jag en annan dag, behöver fixas lite först.


Patrick hade packat en väska som jag fick med mig. Första stoppet för dagen blev på Sofiehof där vi åt en riktigt god frukost.  


Vi fortsatte till Racketcentrum där vi bytte om och jag fick på mig en bandana och Malin fick på sig den enormt vackra retrokepsen och sedan briljerade vi i badminton under en timme. Ja förutom när vi skulle spela en stund med vänstern för att inte alla andra skulle bli så generade över att de inte var lika bra som vi. Jag kan med säkerhet garantera att vi fyra var de på hela Racketcentrum som hade flest fantastiska moves och skrattade allra mest. Vi körde nämligen all in och spelade vissa stunder med livet som insats.


Efter det var det dags för relax! Vi tog en liten avsvalkande promenad till Rosenlundsbadet, men där var det fullt så vi åt lite god glass där under tiden som plan B tog form. Vi åkte istället till Nordic wellness i Huskvarna och hade det väldigt gott i relaxen där. 


Det var väldigt fint och vi hade hela stället för oss själva i ett par timmar. Vi drack smoothie och åt chips, kex  och ost, badade bubbelpool, bastade, pratade och skrattade.


När vi hade piffat till oss så tog vi taxi till Bonarelli. Pizzan var urgod, vinet ok och drinken var inget vidare. Tänk att man kan ha förmånen att ha dessa underbara kollegor och som man kan prata om nästan allt med, vi blandar allvar med en stor dos humor och det blir många skratt på våra träffar.


Eftersom drinken på Bonarelli faktiskt inte ens gick att dricka så kände vi att vi ville fortsätta så då blev det en tur in till stan. Vi avslutade en fantastisk dag med ett par fantastiskt goda drinkar på Småländska kolonin.


Tusen tack för en rolig och minnesvärd dag Malin, Eva och Elisabeth.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...