söndag 16 oktober 2011

WOW, vilken helg!

Den här helgen har varit underbar, fint väder och så många goa vänner jag har fått träffa. Jag kan lova att jag kommer att leva länge på den. Det är något alldeles visst med fina vänner! Tänk att kunna träffa så fina vänner på jobbet och genom pyssleriet!


I fredags så fick vi mycket god mat och dryck hos Jessica. Det började med drink och tilltugg, sedan blev det två sorters paj, hembakat bröd, sallad och till efterrätt blev det kaffepannacotta. Många skratt, en del allvar och jobbsnack blev det och jag är glad att jag har er. Var hemma vid 11 tiden tror jag och det är alltid svårt att komma ner i varv efter en härlig kväll.

Vid 11 på lördagförmiddagen mötte jag upp Jaana som kom med tåget, vi väntade in AnnMari som kom med tåget en liten stund senare. Uppe på stan mötte vi upp Paula, netha, Lotta och Pia. Det blev en hel del shopping och efter en stund dök även Marie-Louise upp och vi åt lunch på Mackmakeriet. Därefter så fortsatte shoppingturen och till sist åkte vi hem till mig.

Hemma hos mig väntade en nytänd brasa, te och kaffe i gillestugan, presentutdelning och massor av prat, skratt och härlig gemenskap. Vi lekte paketleken, åt ostgratinerade nachos, morots- och gurkstavar och dip, drack gott vin eller öl och så framåt kvällen så bjöd Patrick på middag. Det blev grillad karré, kyckling, klyftpotatis, cole slaw, grönsallad och fetaostsås. Till Marie-Louise som är vegetarian (och de andra som ville smaka) hade han gjort lax, kokt potatis och en kall sås med dill och kräftstjärtar. Alla blev mätta och belåtna och Patrick fick höra många fina kommentarer om maten.

Efter maten så stansades det ut lite spellbinders och jag visade på begäran hur jag färglägger hår på mina motiv. Vid 1 tiden så gick vi och la oss och det var med ett stort leende på läpparna. Vid strax efter 8 vaknade jag och Patrick. Vi tände en brasa i kaminen och så åkte han och köpte nybakat bröd. Efter en stund så började de andra vakna och vi fortsatte samtalen i vardagsrummet och så dukade Patrick upp en god frukost med yoghurt, nykokta ägg (undrar hur han får de så varma ML), gott bröd, pålägg och te och kaffe.

Sedan var det dags att packa ihop för vid 11.30 började de droppa av för att hinna med tåget, lite shopping på A6 eller för att åka hemåt. Tusen tack för alla fina presenter och allt annat. Det har varit en kanonhelg, nu får vi snart boka in en ny helt. Det är så skönt att ha något att se fram emot!

Som vanligt så glömde jag helt av kameran, men kanske att jag kan få tigga till mig några foton av dem som är bättre än jag på att faktiskt ta fram och använda kameran. Vi pratade lite om facebook och kanske är det så att jag faktiskt måste skaffa mig ett konto även om det bär lite emot. Vi får se vad som händer...

Nu har jag suttit och surfat runt och tittat på olika mobiltelefoner. Jag har bestämt mig för att det ska bli en smartphone, men det är inte helt lätt att välja. Vad har du för telefon och vad finns det för för- och nackdelar?! Ibland börjar jag känna mig gammal, jag hänger ju inte med i tekniken längre.

Hoppas att ni haft en skön och rolig helg, det har jag!
kram Annika

8 kommentarer:

  1. Åh, så härligt ni haft, kom inte som en överraskning kanske ?? men att du KANSKE skaffar Facebook gjorde att jag ramlade av stolen...

    Ha det gott.
    Kramkram!

    SvaraRadera
  2. Då har också jag hittat hit!:) Har ju haft en paus med bloggvisiter över flytten, men nu är jag på banan igen.
    Rotade fram pysselhörnan ur alla kartonger nu i helgen, så nu är ordningen återställd:)

    Kram

    SvaraRadera
  3. Låter helt underbart...en sån helg kan man leva länge på.=)

    Kram vännen!

    SvaraRadera
  4. Vilken otroligt härlig gemenskap ni har!!! Oj sådan lust man fick att tassa in å sätta sig där med er *ler* Kram <3

    SvaraRadera
  5. Härligt att läsa om din helg. Vilken sambo du har! Fantastisk.
    Titta på Samsung Galaxy. Sonen hävdar att den är bäst. Ska du ha en smartphone så välj stor skärm. Jag ångrar ihjäl mej att jag köpte min lilla. Lycka till.
    Stor kram till dej från Anita

    SvaraRadera
  6. Tack söta Annika för ännu en fantastik helg! Och tänk att du införskaffat Facebook!

    Själv har jag en Samsung Galaxy S (finns numera även en Galaxy S2 som jag kanske hade satsat på nu). Säger som föregående talare satsa på en stor skärm. Annars fyller inte en smartphone någon större funktion anser jag. Svårt att använda alla appar m.m. som man kan ladda ner om man har en lite skärm. Är själv supernöjd med min telefon!

    Kram och ta hand om dig och din familj, tänk att två år passerar så fort. Det är verkligen på gott och ont!

    SvaraRadera
  7. Har helt missat att du flyttat din blogg :O Så fint du har här. Headern var verkligen superfin och passande.
    Lät som en toppenmysig helg, hoppas ni fick varma kramar i cybern från mig.

    Jag rekomenderar en iphone, har aldrig någonsin haft en bättre telefon. Och jag lovar - jag har haft mååååånga ;) I love min ajfån
    kramkram

    SvaraRadera
  8. Ja den här helgen lever jag länge på. Tack goa Annika och Patrick
    kram

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...