fredag 2 december 2011

På min önskelista

Det börjar ju bli hög tid att komma på saker till önskelistan även om det inte är så många jag byter julklappar med längre. En sak som stått på min önskelista ett tag är en blomsterfakir, eller flower frog som det heter på engelska.
Det är alltså en liten rund (eller fyrkantig) sak med massor av piggar på som jag har tänkt att använda när jag ska fotografera mina kort. Lånade den här bilden från etsy.com för att visa hur det fungerar.

wonderful old vintage pin style flower frog circle

En blomsterfakir la man förr i krukor/vaser för att kunna arrangera blommor, detta var före oasisens tid. Dessa blomsterfakirer hittar man tydligen vanligast på loppisar och secondhand affärer, och dom brukar inte kosta många kronor.

Nu har jag önskat mig en sådan här av mannen och på etsy.com finns det ett helt gäng. Men jag tänkte efterlysa en här i bloggen, kanske är det någon som har en till övers hemma eller har sett en på någon loppis eller liknande. Hojta i så fall!

När vi ändå är inne på temat julklappar så undrar jag, vad står på din önskelista?

Hoppas att ni har en skön andra december!
kram Annika

7 kommentarer:

 1. Jag har en liten och en stor som jag köpt på etsy.com.
  Hoppas du får vad du önskar.=)
  Själv har jag inte kommit på än vad jag önskar mig men det kommer nog.

  ha en fin dag vännen och hoppas ryggen är bättre!
  Kram

  SvaraRadera
 2. pinna... pinterest... 2 nya ord... hrmmm - 2 NYA ROLIGA ORD... nu får vi se vad det blir av det i verkligheten... jag är uppsatt på väntelistan... jag hade ingen aning om detta - så TACK :-)

  SvaraRadera
 3. jodå - jag kom allt in ... jag har skapat ett konto och har börjat spara på lite inspiration ...

  tack för hjälpen!

  SvaraRadera
 4. Hej kära du, jag ränner ofta på loppisar och lovar att hålla utkik till dig! Hoppas ni har en mysig kväll, här vräker snön ner... KRAM <3

  SvaraRadera
 5. ...åh, en SÅN vore nåt att ha!
  På min önskelista står en ny telefon. Och en lugnare själ. Den var visserligen glad och lite lugnare efter gårdagens fylla-på-energi-dag tillsammans med goaste Du och tjejerna...
  Kramkram.

  SvaraRadera
 6. Gillar också de, men inte lyckats hitta på ngn loppis tyvärr... Synd att d är så svåra att få tag på. Kul att du tittar in hos mig. Kram

  SvaraRadera
 7. Har svårt att komma på något att önska mig faktiskt. Hoppas du får det du vill ha!

  Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...