tisdag 31 januari 2012

Enkelt alla hjärtans kort

 Ligger hemma och är sjuk, feber och ont i kroppen! Det är verkligen inget vidare, men det är bara att gilla läget och göra det bästa av situationen. Har inte mycket ork så idag har jag filmmaraton i soffan och tar en sovstund emellanåt. Har du några bra tips på filmer som jag borde se? I eftermiddag ska jag försöka se om orken räcker till att pyssla lite.

På alla hjärtans dag tycker jag om att visa uppskattning för nära och kära. Så nu har jag gjort en hel hög med enkla alla hjärtans dags kort som jag tänkte visa er i flera inlägg för att hålla på det goda och så väntar de på att bloggas på annat håll först.

Det första kortet jag ska visa er fick jag inspiration till på Pinterest. Det är ett enkelt kort med 3 fastsydda hjärtan på.


Jag har stansat ut tre hjärtan i några av de nya prickiga papperen, Dottie Collection från PaperMaze Nordic, och sytt fast dem på en bit röd cardstock. Den är i sin tur fäst på en svart fotomatta och slutligen har jag monterat den med 3d kuddar och vikt upp kanterna på hjärtanen för att få lite extra djup i kortet.

Den här idén går att variera i det oändliga och jag kan tänka mig att det kommer fler liknande kort här i bloggen framöver.

Ha en bra dag!
kram Annika

7 kommentarer:

 1. Riktigt fint Annika, tänk att något så enkelt kan bli så fantastiskt bra. Jag är inte heller i form, täppt i näsan och tung i huvudet och degig i hela kroppen.
  KRYA PÅ OSS!!
  Lite pyssel och film är ju lagom tempo när man inte riktigt är på hugget.tror jag genast ska se om det inte är något kul på burken;-) Kram Cathrin

  SvaraRadera
 2. Gillar skarpt att hjärtana är fastsydda!!! Lämnar en stor krya på kram och hoppas du mår lite bättre i dag <3 KRAMIS

  SvaraRadera
 3. Det enkla är oftast det bästa! :) Att sy i papper kan bli himla härligt tycker jag. Fint! :) Tror jag ska göra något liknande, fast med gamla tapeter jag har liggandes. Himla passande nu när det närmar sig alla hjärtans dag :) Oj vilka idéer du satte i mitt huvud nu hihi

  /Linn

  SvaraRadera
 4. Har också nyss upptäckt Pinterest, så mkt inspiration! Segt att va sjuk och hoppas du blir bättre snart! Ang filmer... jag är ju nybliven Twilight-fan som om du inte sett de, ge de en chans även om du är skeptiskt mot vampyr-filmer... (vilket jag var..) ;-) Kram

  SvaraRadera
 5. Hi hi ja jag har förstått att barn finner en viss trygghet och glädje i rutiner och återupprepningar... som tur är har vi en DVD med kossan som kan avlasta oss ibland *ler* Hoppas du känner dig kryare nu <3 KRAM

  SvaraRadera
 6. Hoppas du mår bättre nu! Det här kortet var jättefint. Älskar hjärtan och prickar=)

  SvaraRadera
 7. Åh vad fint! Jag har gjort något väldigt liknande, också med inspiration från Pinterest. Ska blogga om det endera dagen. :)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...