torsdag 2 februari 2012

Alla hjärtans kort med fina papper!

Jag är hemma från jobbet resten av veckan och hoppas verkligen att jag piggar på mig. Febern är nästan helt borta så nu är jag "bara" hängig och har ingen ork. Jag fortsätter att se en hel massa film och i går såg jag en riktigt mysig feel-good film, Det är aldrig för sent Larry Crowne, med Tom Hanks och Julia Roberts.

Gårdagens besök av dörr- och fönsterförsäljaren gick bra. Vi bestämde oss för en dörr med ett runt fönster och ett fräst spår mitt i dörren, tror att det blir snyggt och ljust och fint i hallen. Men det är mycket man ska ta ställning till och det gäller att tänka till för det är allt annat än gratis!

I eftermiddag kommer en arbetskamrat hit en sväng, jag behöver skriva på några papper så att hon snart ska kunna titulera sig förskollärare. Hon är lärare sedan innan och har nu gått och läst ungefär ett år för att bredda sin utbildning. Det är så galet tråkigt att ligga hemma sjuk, så det blir kul med lite sällskap.

Jag tänkte avsluta med att bjuda på ett alla hjärtans dags kort som jag har gjort. Ibland är det kul att göra kort helt utan stämplar och det går ju alldeles utmärkt med alla fina PaperMaze papper som finns!


Vill man går det ju alldeles utmärkt att komplettera med en passande textstämpel.

Ha en bra dag!
kram Annika

6 kommentarer:

 1. Så skönt att du är feberfri, men du gör rätt som är hemma å kurerar resten av veckan! Jag jobbar på för fullt, kl 12.00 ska mi nartkel in för granskning så därefter ska jag ta ett låååångt varmt bad, gäller att passa på ;-D Ute rä det minus 20 för tillfället såå man behöver lite värme <3 KRAM

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig färg- och mönsterkombination ! Gillar jag...
  Krya-på-dej-kram från mej till dej !

  SvaraRadera
 3. Tack för din snälla kommentar <3 Hade du varit här nu hade ajg å barnen bjudit dig på nybakt mjukpepparkaka och te, bra medicin mot förkylning! KRAM

  SvaraRadera
 4. Åh, rutigt papper det var häftigt! Jättefint ihop med prickarna!
  Krya på dig! :) Kram! Catta

  SvaraRadera
 5. Hoppas du piggnar till snart. Massa mysiga filmer låter bra tycker jag. "Det är aldrig försent..." såg vi förra helgen. Min Patrik somnade, men jag mös.

  SvaraRadera
 6. Jätte fint kort :)

  Krya på dig..
  Usch det är inge skoj att var sjuk inte...

  Ha de gott.
  Kram Gurkiss

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...