onsdag 11 januari 2012

Hjärtliga gratulationer

Under min långledighet tittade jag igenom alla mina färdiga kort och konstaterade att jag skulle behöva fylla på kategorin med grattiskort så därför kommer det att bli en hel hög med sådana framöver. Jag fortsätter att experimentera med mina distresser och än så länge har faktiskt inget motiv hamnat i papperskorgen!


Nu när jag målar med distresser så har jag fått upp ögonen för en annan typ av papper, denna gång är det Maja Design som jag använt. Även om de här korten skiljer sig mycket från dem jag "brukar göra" så är det ändå mycket Annika-stil över dem.

Det här kortet fotograferade jag utomhus igår eftermiddag. Hela marken var vit av snö och det var så vackert, i morse när jag vaknade var ALL snö borta. Suck, jag som hade hoppats på vinter och snö ett tag till!
Må gott fina vänner!
kram Annika

7 kommentarer:

 1. Jättefint.
  Tycker det är kul att testa att göra kort i olika stilar på mitt eget sätt.
  Roligt om man kan göra både blommiga och stilrena kort.=)

  Kram vännen!

  SvaraRadera
 2. Du är jätteduktig på att färglägga!!!
  Vad är det för typ av akvarellpapper du använder?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag använder det här papperet,http://www.mattonbutiken.se/index/product/id/MONT2432GF/BLOCK_AKVARELL_MONTVAL_GF_24X32CM.html, det är toppen! Jag har dock inte handlat det här, har köpt det genom en kompis.
   kram Annika

   Radera
 3. Ännu ett kanonkort - jättefint!
  Kram igen! :)

  SvaraRadera
 4. Vad fint du målar, det är svårt med distresser men du har lyckats väldigt bra och så fint till de papperna på båda korten.

  Maria

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...