tisdag 10 januari 2012

Vardagen är här

Så var vardagen här igen, känns lite konstigt att börja jobba igen efter att ha varit ledig sedan den 23:e december. Det har varit både lyxigt och välbehövligt med långledigheten! Jag har hunnit med att både träffa familj och vänner, se på film, läsa böcker, pyssla och bara vara. Samtidigt som det är härligt att vara ledig är det kul att komma tillbaka till jobbet, jag älskar mitt jobb och har fantastiska kollegor och underbara barn. Fast jag får erkänna att jag har lite svårt att ställa tillbaka dygnsrytmen!

Jag har valt att lägga mina tuschpennor på hyllan ett tag och plocka fram och måla med mina distresser (ungefär som flytande vattenfärger) pensel och vatten istället. Jag har gjort det tidigare, men fick det aldrig till att bli bra då jag är usel på att måla med pensel. När jag gick kurs hos underbara Pernilla så fick jag lära mig att jag haft alldeles för mycket vatten i penseln och nu går det hyfsat. Behöver massor med mer träning för att få det riktigt bra. Jag tänkte att ni faktiskt skulle få se ett färdigt kort så att ni får se om ni ger mig godkänt eller inte.


Det är lite roligt att kunna använda olika färgläggningstekniker då det blir så olika. Med distresserna blir det mjukare och lite dovare färger och det är ovanligt för att vara mig.

I dag slutade jag tidigt och det känns så skönt! Ska kolla på CSI som jag spelade in igår och njuta av en kopp te.

Ha en bra dag!
kram Annika

7 kommentarer:

 1. Jätte Fint!!! du är ju grym på promarker å du verkar vara en stjärna på även refiller....

  //Emma

  SvaraRadera
 2. SNYGGT färglagt och kortet är så jättefint!
  kram

  SvaraRadera
 3. Godkänt???? Det blir mer än så.......tom en stjärna i kanten:-)Kul att behärska flera olika tekniker....tycker du är riktigt proffsig, du behövde ingen kurs.Kram på dej Cathrin

  SvaraRadera
 4. Riktigt sött ! Mina distresser används inte heller alltför flitigt just nu,men förr eller senare så... God fortsättning till både dej och Patrik !

  SvaraRadera
 5. Grymt snyggt kort! Jättefint upplägg och fina färger och papper och färgläggningen ska vi bara inte prata om! Du är ju kanonduktig på detta!
  Kul att du är igång och pysslar, jag gillar dina grejor stenhårt.
  Kram!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...