lördag 28 januari 2012

Lyx!

Jag har varit iväg med jobbet på Kurorten Mösseberg utanför Falköping med jobbet. Vi åkte från jobbet vid 7.45 och efter en timme var vi framme. När vi kom fram väntade te och macka, föreläsning på två timmar, lunch, ytterligare ett föreläsningspass, te och kaka och därefter hade vi fritt i några timmar.

Flera av kollegorna hade spanat in bad och bastu, men jag och en annan kollega satsade på behandling istället. Vi tog en duo behandling där den ena fick fotbehandling med bad, inpackning, massage av fötter och vader. Den andra personen fick en aromainpackning av hela kroppen, ansikts och hårbottenmassage. Vi passade på att ta två behandlingar på raken så att vi fick båda delarna, det var 1,5 timmes härlig njutning. Dessutom var det kul att kunna prata med varandra under tiden.

Innan middagen samlades vi hos en kollega, som hade turen att få bo i en svit, och där drack vi lite vin och pratade. Efter middagen blev det en tipspromenad och så blev det god efterrätt och mera prat. Vid 11 så drog vi oss tillbaka till våra rum och jag hade som vanligt svårt att sova när jag borta och dessutom var sängen lite för mjuk.

Vid 8.30 hade vi stämt träff för frukost och det var fantastiskt gott precis som all mat vi fått under vår vistelse. 10.30 gick bussen tillbaka hem och väl hemma har jag haft en lugn dag med min fina man.

TACK underbara kollegor för en härlig vistelse! Det blev många skratt, en del allvar, och faktiskt några hysteriska skrattattacker!
kram Annika

3 kommentarer:

  1. Låter härligt!!

    SvaraRadera
  2. Vad härligt det låter.....sånt där skulle man utsätta sin kropp för lite oftare. Jag har dess värre inte sett röken av min sambo idag, tror bestämt jag får bestämma en date med honom. Kram Cathrin

    SvaraRadera
  3. Det låter som ett riktigt guldkorn! Vad härligt att få rå sig på det sättet. :-)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...