onsdag 25 april 2012

Helgen som gick

Helgen som tillbringades i Göteborg var helt makalöst bra! Fredagskvällen spenderades på hotellet, vi drack vin, åt tacobuffé, spelade Bosse Bildoktorn spelet och bara hade det gott.

På lördagen vaknade jag tidigt (som vanligt) och låg och läste en lång stund innan frukost. Hotellfrukosten var fantastiskt god och jag tror att vi alla var mer än mätta när den var avklarad. Därefter så var det dags för en dags shopping på stan. Jag köpte en väska, ett par nya örhängen, en klänning, några extra tunna spetsar till mina promarkerpennor och ett par köksrelaterade presenter till maken. Lunchen intog vi utomhus, visserligen med jacka på och en fleecefilt i knät, men ändock utomhus i solskenet. Vid 16 tiden så strålade vi åter samman för en god fika på Starbucks och eftersom vännen Lina skulle åka hem så passade vi på att ta det (de) traditionsenliga fotona med självutlösare och denna gång blev det faktiskt riktigt roliga.


Efter fikastunden blev det några timmars slappande på hotellrummen innan vi gick ut och åt en riktigt god middag på en restaurang som heter Woods. Somnade och sov riktigt gott så på söndagen tog vi sovmorgon och efter frukosten så åkte vi hemåt.

Tusen tack fina vänner för en kanonhelg!
kram Annika

1 kommentar:

  1. Åååh det låter som en super härlig helg :)

    Ha de gott.
    Kram Gurkiss

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...