fredag 20 april 2012

Tjejliganhelg i Göteborg

Nu är helgen för tjejligan helgen i Göteborg äntligen här! I eftermiddag när de andra slutar jobba så åker jag med finaste vännerna Anna, Jessica, Lina och Petra till Göteborg. Det ska bli fantastiskt roligt och vi har alltid så mycket att prata om!

Vi träffades och lärde känna varandra när vi arbetade på samma förskola för ett antal år sedan. Nu är vi utspridda på olika förskolor och de har blivit vänner för livet, jag är så glad att jag har er! Även om de här tjejerna tillhör mina absolut närmaste vänner så lär jag mig ständigt nya saker om dem och om mig själv när vi är tillsammans. Det är vänskap när den är som bäst enligt mig.

Nästan varje gång vi träffas tar vi en gruppbild med självutlösare och det är med mycket blandat resultat. Det finns en bild som jag verkligen gillar även om det börjar bli länge sedan den togs. Bilden är tagen när vi är på väg på en tjejligan helg.

Jessica, Petra, Lina, jag och Anna.

Jag vill passa på att önska er alla en riktigt härlig helg, för det ska jag ha!
kram Annika

4 kommentarer:

 1. Hoppas du haft en riktigt toppen helg med dina vänner å laddat batterierna för denna vecka!!!
  På den lilla prädan/tagsen står det morgondagg, börjar längta efter sommar morgnar då man kan gå genom daggit gräs... å inte snöslask som nu ;-D KRAM

  SvaraRadera
 2. Visst är det underbart med goa vänner!
  Tack för kommentar hos mig!

  Maria

  SvaraRadera
 3. Så underbart, man kan inte ha för många vänner! Jag har ju läst att ni hade en underbar helg med mycket gott vin...
  Kram Theresia

  SvaraRadera
 4. Så härligt med fina kamrater, det är värt hur mycket som helst! Vet du att PaperMaze-bloggen länkar till din gamla blogg, kanske är det därifrån en del besökare kommer? :)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...