söndag 24 juni 2012

Sommar!

Nu känns det som att det är sommar på allvar! Vi har firat midsommar, den allra ljusaste dagen har precis varit och sommar i P1 har börjat. Detta ger mig sommarkänslor även om vädret inte är det bästa.

Det är perfekt att smyga ner i pysselrummet och lyssna på sommarpratarna samtidigt som jag pysslar. Nyss lyssnade jag på gårdagens sommarprat med Anja Pärson och snart väntar dagens med David Helenius.

Det jag pysslar är en så länge en hemlighet, det är till min inspirerande torsdag hos PaperMaze.

Bjuder på ett par härliga bilder från midsommar då jag för första gången band kransar. Dessa var till mina söta brorsbarn. Kransarna blev enkla och fina, Freja och Irma nöjda och kransarna höll sig i alla fall fina i ett par timmar innan de vissnade.

 

Midsommarafton spenderades med familj och vänner och det var en kanondag på många sätt. Bra sällskap, god mat och dryck, en hel del sol och regn först framåt kvällen. Trist att storebrors rygg valde att krångla just den dagen så att han fick åka hem vid halvtid, men jag lovar käre bror att det finns whiskey kvar och den får vi smaka på framöver.

Midsommardagen spenderades med en god bok, en kopp te och en filt på uteplatsen. Passade även på att beställa den här skönheten för pengarna jag fick av Patrick och hans föräldrar. Här hittar du den om du blir köpsugen eller vill läsa mera.

Nu ska jag återgå till pysslandet och lyssna på Davids sommarprat!
Ha det gott!
kram Annika

4 kommentarer:

 1. Det verkar som om du har en fin midsommarhelg bakom dig vännen! Vi har verkligen njutit av vackert väder och trevlig samvaro och i vanlig ordning liiite för mycket god mat och sådant (svägerskan är en hejjare på baka nämligen...)
  Sommarpratarna hör verkligen sommaren till, å Anja måste jag definitvt höra, får bli under morgondagen... KRAM

  SvaraRadera
 2. Hej vännen, hoppas du har en fin start på veckan. Här öser regnet ner, trist då vi skulle börja bygga altanen i dag... Så jag passar på att visa maken den läckra symaskinen, underteckand fyller ju snart år så de är j ubra att uppdatera kära på vad som önskas ;-D Sååå läcker är den! KRAM

  SvaraRadera
 3. Vilka härliga foton! Och vilken SNYGG symaskin!! *sneglar på min vita "fula" maskin* ;)

  Ha en fin dag!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Hej och tack för besöket inne hos mig!!
  vad mysigt det låter med pyssel och radiolyssnande! Håller med om att vädret inte duger till mycket annat! Men man får ta vara på solglimtarna när de kommer! :)

  Kram på dig! Catta

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...