torsdag 29 november 2012

Nu... Kanske...

Det är ju helt klart på tiden att jag tar tag i den här stackars bortglömda bloggen! Undrar om jag ens har några läsare kvar... Å ni som fortfarande smyger in här, vad är ni sugna på att se och läsa om?!

Jag har haft väldigt mycket att göra i skolan då jag läst en kurs på högskolan - mentorskap i skola och förskola. Dessutom mår mina kära svärföräldrar inget vidare. Energin och tiden har helt enkelt inte räckt till.

Jag kan inte sticka under stol med att ytterligare en anledning är att jag fastnat rejält för Instagram, där hittar ni mig under namnet Annikakortogott. Jag gillar att kunna ta en snabb bild, fixa till den lite och på så sätt dela med mig av vad som händer hos mig och även att se vad andra hittar på.

Från det ena till det andra! Snart är det jul och det har blivit en hel hög med julkort gjorda, en väldigt enkel variant i år, men jag tokgillar dem. Så ni kommer få se lite olika varianter på det den närmaste tiden!


Julplanerandet är i full gång. Temat för årets julklappar är färdiga, nu ska jag bara fixa fina etiketter till. Hur det ser ut? Det får ni se en annan dag när jag fixat i ordning en fin paket.

Så utan att lova för mycket så tänkte jag försöka mig på ett par inlägg till innan helgen som kommer är förbi. Lämna gärna en liten kommentar innan du surfar vidare, det värmer gott i hjärtat!

Må gott fina vänner!
kram Annika

4 kommentarer:

 1. Alltid kul att se dina alster! Jättefina kort!
  Kram Emelie

  SvaraRadera
 2. Oj, så många fina kort du gjort. Jag tänkte ta tag i det här med julkort i helgen :)

  Jag önskar dig en fin fredag!
  Kram Sofia

  SvaraRadera
 3. Åhhh så skoj att du uppdaterat å att du ger ifrån dig ett lvistecken, mindre skoj att läsa att dina svärföräldrar inte är så pigga :-/ Alltid jobbigt.
  Gillar dina fina kort, och ser fram emot att se fler.

  OCh isntagram verkar vara liak farligt som FB, allt fler bloggare flyttar över till insta, men jag vågar inte ens kolla, vet att jag skulle fasna direkt *ler*

  Varmaste kramar <3

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...