fredag 7 december 2012

På bättringsvägen

Jag hade hoppats att jag skulle klara mig undan den härjande magsjukan, men inte då. Nu är jag i alla fall på bättringsvägen, men det tar ju ett par dagar att bli pigg igen. Så idag njuter jag av film och skidskytte framför brasan i gillestugan. Kanske kan jag pyssla ihop några fler julkort oxå så att jag kan skriva färdigt dem i helgen.

Apropå julkort så kommer här ytterligare ett gäng som är snarlika dem jag redan visat, men jag tänkte att ni säkert vill se dem oxå. Även denna gång kommer allt material jag använt från PaperMaze. I år kommer det att skickas de här 3 olika variationerna till släkt och vänner. Har du någon favorit?


Tänk vad dagarna går fort, idag är det redan den 7:e december! Så mycket jag vill göra/baka/pyssla, men det kommer kanske när orken är tillbaka. Vad har du för planer med bak/pyssel och annat?

Ha en riktigt bra dag alla fina!
kram Annika


4 kommentarer:

 1. Härligt Annika att du är piggare igen:-) Mina favoriter är nog de 2 nedersta men lla är väldigt fina.
  Här blir det nog julgodispyssel med mina tjejer och Mormors gullungar någon dag och hoppas oxå på att hinna med lite knäckebröd. Kram till dej.....Cathrin

  SvaraRadera
 2. Nej fy, magsjuka är verkligen itne skoj, peppar peppar (ja jag äter pepparkorn så fort jag hör ordet magsjuka i princip) så har jag/vi klarat oss, men det kryper närmre, i förra veckan låg min brors familj heldäckade i denna hemska sjuka :-/ Hoppas du kryat på dig nu, å att du ahft en fin 2:a advent <3 KRAM!

  SvaraRadera
 3. Kikar in igen för att se om du uppdaterat, men det är mycket nu inför julen och så är du kanske inte helt ok än? Hoppas iaf det <3 KRAM

  SvaraRadera
 4. Superfina kort!! Det översta är nog min favorit, snygga färger ihopa!!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...