lördag 5 januari 2013

Julen som kom av sig

Jag hade så stora förhoppningar om att komma igång med bloggandet igen, så många tankar och idéer, men inte blev det något med det.

Veckorna innan jul blev min svärmor allt sämre och tyvärr så dog hon efter några dagars vakande på annandag jul. Hon är verkligen saknad, men vi är glada att hon slapp lida mer.

Som om inte det var nog så har även min svärfar blivit sämre och vårdas just nu på sjukhus för kallbrand i en tå och förhoppningsvis en by-pass operation där de flyttar blodkärl från det ena benet till det andra. Nu ovanpå detta har han en sänka på över 300 och nu hoppas vi att de snabbt får bukt på den och att det kan bli operation, om inte så kan han förlora benet. Nu håller vi alla tummar vi kan för att han ska bli bättre och att han kan närvara på begravningen den 23:e januari.

Lite julfirande blev det här på julafton í alla fall och jag tänkte skriva ett inlägg och visa några bilder från vårt julfirande.

Så här vill vi alla minnas min svärmor! Vila i frid fina Britt.Njut av tiden med dina nära och kära, man vet aldrig när tiden är förbi.
kram Annika

4 kommentarer:

  1. Beklagar sorgen!! Håller tummarna för att svärfar blir hjälpt och kryar på sig!! Tänker på er! Stor KRAM

    SvaraRadera
  2. Tänker på er.... många kramar Marie

    SvaraRadera
  3. Beklagar sorgen <3 Har tänkt på dig flera ggr, så sent som i går då jag skulle fira mamma och tog fram ett av de sista fina korten ur mitt "Annika förråd" av underbara och personliga kort för alla tillfällen, å då tänkte jag att måtte dina svärföräldrar kryat på sig... Hålelr tummarna att din svärfar blir kry och stark nog att delta vid begravningen. Sköt om er, oc hse til latt finnas för varandra <3 KRAMAR i mängder kära du

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...