torsdag 21 februari 2013

En liten uppdatering

Jag tänkte att det kanske var dags att visa ett litet livstecken här i bloggen igen, tiden den går så fort, men ändå är det som att den står stilla. Humöret åker verkligen bergochdalbana!

Patrick och jag försöker ta oss tid att sitta och prata minnen och minnas mina svärföräldrar. Det är tungt många gånger, men lika ofta skrattar vi, och det är härliga och välbehövliga stunder. Vi kämpar på med vardag och allt som behöver fixas och det är tur att man har ett jobb att gå till. Att jag sedan har en massa goa barn och kollegor som ger mig energi är toppen!

Jag har förstått att det är många som inte vet vad de ska säga och därför väljer att inte höra av sig, mitt bästa råd är att göra det, tanken värmer så oerhört! Sedan om det är ett kort i brevlådan, ett sms, en hälsning på facebook spelar ingen roll.


Sist, men inte minst, är ett litet kort tillägnat alla er som på olika sätt finns i vår närhet och som hjälper oss genom denna svåra tid, tack för att ni finns!
kram Annika

11 kommentarer:

 1. Hej vännen!! förstår ni kämpar på, verkligen tungt för er, men på något jädrans vänster så går det konstigt nog även om det går upp för att sedan gå tvärt ner igen....jag vet. Visst är det så att många inte vet vad man ska säga, märkte jag oxå när Mamma gick bort.Finner man inte orden så är en kram perfekt tycker jag. Men snart har vi något roligt att se fram emot och lite kul måste man ha för att orka med det jobbiga.....eller hur. Jättehärligt kort förresten. Kram Cathrin

  SvaraRadera
 2. Förstår att ni har det tufft. Det finns vissa saker i livet som man hade klarat sig utan MEN på ngt konstigt vis tar man sig igenom det iaf. Skickar dig en stor kram.

  Ditt kort är så himlans fint. Gillade upplägget massor!

  Hälsningar från ett snöigt, blåsigt och KALLT Skåne/Gunilla

  SvaraRadera
 3. Vilket jättefint kort i riktig Annika-stil. Gillar väldigt att du tog med det beige pappret med stjärnorna, mycket stilfullt.

  Har förstått att ni haft en jobbig tid och tänker på er. Konstigt att så mycket kan hända på så kort tid men så är det ofta, svårigheterna kommer gärna i flock. Nu får vi hoppas att ni haft ert för en lång tid framåt. Skönt att ni har varandra, du och Patrick.

  Stor kram!

  SvaraRadera
 4. Låter som ni haft en jobbig period och kommer få stunder av sorg framöver med.. Inte lätt att förlora så nära kära...
  Men va roligt att du vill vara med på min lilla utlottning. Kram

  SvaraRadera
 5. Tittar in och lämnar en kram.... Saknar dig i blogglandia <3

  SvaraRadera
 6. Tack snälla du för din kommentar hos mig, det var ett skönt livstecken. Har funderat på dig till och från och har förstått att ni har haft en tuff tid bakom er <3 Men samtidigt har jag nojjat och undrat om det hänt dig något, därav tysnaden, så det var SKÖNT att se din kommentar ska du veta! Allt gott till dig/er <3 KRAM

  SvaraRadera
 7. Ja jag gillade idén med tekalender! Å ser fram emot december massor, men en liten chokladkalender kan det nog också bli ;-D Då får vi höras av å jämföra kalendrarna så vi vet vilken tekalender som är bäst till nästa år :-D KRAM

  SvaraRadera
 8. Vilket fint kort du gjort, stilrent och vackert.
  Jag förstår att du och din man har det jobbigt just nu. Livet är verkligen inte enkelt. Tänker på er.
  Kram
  Camilla

  SvaraRadera
 9. Tittar in och lämnar en adventskram! Detta är en tid jag älskar, men i år hr jag legat lite lågt med julandet, mycket pga att jag förknippar det så starkt med min mormor som nu inte längre finns... Men tror hon är med på ett hörn genom alla arvegods och minnen som kommer fram särskilt i juletid! KRAM

  SvaraRadera
 10. Ja skicka iväg tomten till Rusta, finns mycket bra för den frusne där, själv har jag siktat in mig på en filt med elslinga i ;-D Önskar dig en fin andraadventskväll <3 KRAM!

  SvaraRadera
 11. Kikar in och önskar en god fortsättning på året, och hoppas 2014 blir ett glatt, positivt och spännande år <3 KRAM

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...