onsdag 6 februari 2013

Skissutmaning hos Scrap-Perra

Jag fick ett tips om att Scrap-Perra har en skissutmaning i sin blogg. Jag som gillar skisser kunde ju inte låta bli att kolla in den och jag gillade och gjorde ett kort.


Skissen som jag tolkade såg ut så här:
 
Ha en bra dag!
kram Annika

6 kommentarer:

 1. Hejsan!!
  Vilken fin tolkning av skissen! Lycka till! :)

  Vad roligt att du hittade in till mig efter alla dessa månader som min blogg legat på is :)

  Vem är inte dålig på att uppdatera sig på andras bloggar! Tiden räcker inte till allt man vill göra, så är det bara...

  Ja, jag tror faktiskt att jag mår bättre med algtabletterna! Mina symtom började likna symtom man har vid låg sköldkörtelfunktion: frusen, trött, infektionskänslig, värk här och där mm. Efter 1,5 mån med alger (vitaminer, mineraler, spårmnen bla jod)har jag mindre, el oftast ingen värk, är piggare, har mer enenrgi, håret ser bättre ut, huden ser bättre ut och jag fryser inte så vansinnigt mycket (bara lite):)

  Sedan har ju gjort fler förändringar så jag vet ju inte vad som orsakat vad, men jag skulle ändå rekommendera andra att testa! Du får berätta om du börjar! :)

  Kram!
  SvaraRadera
 2. Gillar din tolkning av skissen, jätte fint i vanlig ordning. Lämnar en värmande kram och önskar dig en härlig helg <3 KRAM

  SvaraRadera
 3. Jättefin tolkning, fint kort och kul att du gillade skissen hos veckans skiss hos Scrap-Perra

  SvaraRadera
 4. Kikar in så här på söndagseftermiddagen och önskar dig en fortsatt fin kväll å en bra start p åveckan, för mi ndel innebär morgondagen en lååångtur till staden för att undervisa lite. KRAM KRAM

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...