lördag 10 december 2011

Julkänslor

I går var vi hemma hos fina vännerna Sandra och Fredrik i Habo. Sandra och jag träffades 1998 då vi jobbade på ett FUBs sommargård i Haverdal utanför Halmstad. Nu är det flera år sedan vi träffades senast, men jag kan säga att det kändes som om det var igår. Vi hade bara lite mer att uppdatera varandra om! Så nu får vi se till att träffas oftare.

Jag försöker skapa julkänslor på många olika sätt och i dag var det tänkt att vi skulle ta med oss min bästa vän Anna till Göteborg. Där skulle vi julshoppa, äta god mat och avsluta med jul på Liseberg. Vi skulle ha en skön dag, allt för att komma i julstämning. Tyvärr vill vädret annorlunda så vi tar det säkra före det osäkra och håller oss på hemmaplan. Det blir julshopping, god mat och förhoppningsvis lite julstämning ändå.

Min make är oerhört fäst vid traditioner och speciellt i juletid. Förra året så infördes traditionen att åka till jul på Liseberg och jag kan säga att han har varit på rätt uselt humör över att behöva ställa in det. Jag får kanske muta honom med en tomte eller två, så går det förhoppningsvis över :) Om inte annat så får vi spela julmusik så det ekar ur högtalarna framåt kvällen och planera maten på julbordet. I den här familjen är det inte frun i huset som står för matlagningen...

Vad har du för tips för att komma i julstämning?

Ha en riktigt härlig lördag!
kram Annika

1 kommentar:

  1. Vi ska göra ett försök med liseberg i kväll, hoppas att vi inte blåser bort:)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...